Kontynuacja kursu „Nowoczesne trendy w przygotowaniu i podawaniu potraw”
Ostatnia modyfikacja: 24 kwietnia 2020
Drodzy Uczniowie,
W związku z pandemią koronawirusa oraz brakiem możliwości dalszej realizacji kursu „Nowoczesne trendy w przygotowaniu i podawaniu potraw” w formie stacjonarnej, wychodzimy do Was z propozycją realizacji ostatniego dnia kursu w formie zdalnej. Bardzo żałujemy, że nie będziemy mogli spotkać się z Wami osobiście jednak sytuacja zmusza Nas do lekcji online. Jest ona zaplanowana na 02.05.2020 godz. 10:00.
Plan na warsztaty jest następujący:
– warsztaty odbędą się w formie elektronicznej, każdy gotuje we własnej kuchni, przez połączenie online prowadząca będzie przekazywała Wam wszelkie wskazówki. Nie będzie konieczności połączenia przez cały czas trwania warsztatów, a jedynie w kluczowych momentach.
– proszę, abyście zarejestrowali się na platformie zoom. Poniżej instrukcja jak to zrobić (banalnie prosta)
Jest to aplikacja, która nie wymaga posiadania silnego Internetu. Jak już będziecie mieli konta prowadząca wyśle Wam na maila zaproszenie na warsztaty online.
Proszę, aby każdy z Was użył swojego własnego imienia i nazwiskiem podczas zakładania konta. Jest to ważne, aby móc Was dobrze zidentyfikować (podczas sprawdzania obecności). Połączenie z prowadzącą będzie możliwe poprzez komputer, telefon lub tablet. Zainstalujcie sobie aplikację na to urządzenie, na którym będziecie się łączyć. Im większy ekran, tym lepsza widoczność.
– do każdej/każdego z Was zostaną dostarczone produkty spożywcze, które będą potrzebne na warsztatach. Jeśli ktokolwiek z Was znajduje się pod innym adresem niż ten wskazany w formularzu zgłoszeniowym-proszę o wiadomość na adres przepiswroclaw@gmail.com. Musicie osobiście odebrać produkty, aby móc podpisać się na listach, które prowadząca będzie miała ze sobą. Dostawa odbędzie się z zachowaniem wszelkich środków ostrożności. Nie martwcie się!:) Przyjazd do Was planowany jest w piątek (01.05). Godzinę przed przyjazdem zostaniecie poinformowani o przyjeździe smsem.
W razie jakichkolwiek pytań – piszcie śmiało na adres przepiswroclaw@gmail.com.
Więcej wpisów z tej kategorii
- Wyniki rekrutacji do I edycji projektu Manufaktura Fachowców
- Rozpoczęcie kursu AutoCAD
- Rozpoczęcie kursu „Obsługa wózków widłowych”
- Egzamin UDT – Obsługa wózków widłowych
- Stażyści z Technikum Nr 15
- Stażyści w firmie Ryanair
- Kurs baristyczny
- Spotkanie „Bliżej Zawodu”
- Spotkanie „Bliżej Zawodu” w Zespole Szkół Gastronomicznych
- Spotkanie „Bliżej zawodu” w Elektronicznych Zakładach Naukowych
- Spotkanie „Bliżej zawodu” w Lotniczych Zakładach Naukowych
- Rozpoczęcie rekrutacji do II cyklu projektu „Manufaktura fachowców”
- Spotkanie „Bliżej zawodu” w Technikum nr 15
- Wizyta uczniów Technikum nr 15 w Centrum Technologii Audiowizualnych
- Spotkanie „Bliżej zawodu” w Zespole Szkół nr 2
- Zawieszenie zajęć na kursach specjalistycznych
- Spotkanie „Bliżej zawodu” w Zespole Szkół nr 3 przy ul. Szkockiej
- Rozpoczęcie kursu „Nowoczesne trendy w przygotowaniu i podawaniu potraw”
- Staże w projekcie „Manufaktura fachowców” – ważne informacje
- Kontynuacja kursu „Nowoczesne trendy w przygotowaniu i podawaniu potraw”
- Konkurs na Apetyczne Śniadanie
- Wyniki konkursu na apetyczne śniadanie !
- Ważna informacja nt. staży
- Staże – ważna informacja
- Obsługa wózków widłowych-wznowienie kursu
- Konkurs na wzór podziękowania dla pracodawców
- Przedłużamy konkurs na podziękowania dla pracodawców!
- Ankieta po stażu – „Manufaktura fachowców”
- Spotkanie Bliżej zawodu w Zespole Szkół Zawodowych nr 5
- Spotkanie Bliżej Zawodu w SOSW nr 11
- Odwołane spotkanie pn. Bliżej zawodu w SOSW nr 11
- Spotkanie Bliżej Zawodu w ZSTiE
- Spotkanie Bliżej Zawodu w Zespole Szkół Logistycznych